Zakelijke klant worden

Bestelt u regelmatig bij ons of bent u van plan om in de toekomst regelmatig gebruik te gaan maken van onze services?
Dan is het voor u misschien wel interessant om zakelijke klant bij ons te worden. De voordelen op een rijtje:

U kunt heel eenvoudig bloemen en planten laten bezorgen op de door u gewenste locaties. U geeft ons deze één keer door en wij koppelen de locaties aan uw account. Adres intypen is voor u dan overbodig en de bestelling is snel geplaatst.

U kunt een bloemenabonnement, passend bij uw bedrijf, op maat bij ons afsluiten. Benieuwd naar de mogelijkheden betreffende zijdebloemen voor uw bedrijf? Wij komen graag vrijblijvend langs om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. U kunt bij ons een abonnement afsluiten waarbij elke maand/ tweemaandelijks of om de drie maanden er een nieuw zijdebloemstuk wordt geplaatst.

Wilt u zakelijke klant bij ons worden of wilt u meer weten over onze mogelijkheden?
Vult u dan het onderstaande formulier in.

BLOEMENABONNEMENT BESTELLEN?

Wilt u een bloemenabonnement? Laat het ons dan weten via het contactformulier of reken direct uw boeket af in de webshop. Meer informatie over de werkwijze staat ook op de site of bel ons met uw vraag. Wij helpen u graag!

Behoort u niet tot een van deze branches maar heeft u wel interesse in een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier onderaan de pagina.

1. Kies de stijl en laat u verrassen

Van een compacte bos op tafel tot een statement in je hal. Kies de stijl die bij je past en laat je keer op keer verrassen door onze stylisten.

2. Beste kwaliteit

we garanderen topkwaliteit omdat wij dagelijks onze bloemen vers aangeleverd krijgen. Dat betekent langer genieten van ultraverse bloemen.

3. Bepaal hoe vaak en wanneer

Wekelijks, tweewekelijks, elke maand, in de ochtend of liever in de middag? U bepaalt zelf hoe vaak en wanneer we bloemen bij u bezorgen en ophalen.

4. U zit nergens aan vast

Geen verplichtingen of vaste kosten. Bij Hartogs betaal je alleen de bos die u bestelt. Een keertje overslaan of stopzetten? Wijzigen kan altijd.

Wilt u zakelijke klant bij ons worden? Of wilt u meer weten over onze mogelijkheden?
Vult u dan het onderstaande formulier in.

Klein
€ 35 p.m.
zijden bloemen
Middel
€ 55 p.m.
zijden bloemen
Groot
€ 70 p.m.
zijden bloemen
Extra groot
€ 85 p.m.
zijden bloemen
klein
€ 15 st.
verse bloemen
middel
€ 20 st.
verse bloemen
groot
€ 25 st.
verse bloemen
extra groot
€ 30 st.
verse bloemen