Privacy Policy

We verzamelen het liefst zo min mogelijk gegevens van je. Toch is dat nodig, om bijvoorbeeld je bestelling te leveren of om de factuur op te stellen. Bloemisterij Hartogs behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft. Daarom eerst even deze belangrijke punten:

  • Je persoonlijke gegevens beschermen we alsof het die van onszelf zijn.
  • Je persoonlijke gegevens gebruiken we alleen voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden.
  • Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden te bereiken.
  • Je persoonlijke gegevens delen we nooit zonder gegronde reden met andere partijen.

Welke gegevens verwerkt BloemisterijHartogs.nl

Naam en adresgegevens Je NAW gegevens hebben we onder meer nodig voor het opstellen van de factuur, om contact op te nemen als dit nodig is bijvoorbeeld als we een vraag hebben over je bestelling. Mocht het factuuradres afwijken van het bezorgadres dan gebruiken wij deze gegevens voor het versturen van je bestelling.

Bedrijfsgegevens

Persoonlijk en zakelijk gescheiden houden is wel zo prettig. Daarom vragen we om je (bedrijfs)naam en vestigingsadres in te vullen wanneer je onze producten in de hoedanigheid als bedrijf afneemt.

E-mailadres

We bewaren je e-mailadres zodat we je belangrijke berichten en status updates kunnen sturen over je bestelling.

Telefoonnummer

Je telefoonnummer gebruiken we om contact met je op te nemen in een noodgeval of om je input te vragen.

Inloggegevens en klantnummer

Op BloemisterijHartogs.nl kun je bestellen zonder in te loggen, we bewaren daarom geen wachtwoorden of inloggegevens. Er is alleen een uitzondering voor Business account gebruikers. Voor deze gebruikers bewaren we inloggegevens om de toegang tot je account te beveiligen.

Betaalgegevens

We slaan betaalgegevens – zoals je PayPal- en creditcardgegevens, je rekeningnummer en je naam als rekeninghouder – op na een geslaagde bestelling. Voor de verwerking van je betalingen zetten we ook andere partijen in, zoals creditcardmaatschappijen. Bij een bestelling maken we zowel een uniek ordernummer als factuurnummer aan die gekoppeld worden aan je bestelling. Voor enkele betaalmethode is het noodzakelijk om ook je ip-adres te bewaren, we slaan deze op om fraude te detecteren.

Jouw privacy en derde partijen

We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende drie gevallen:

  • We zetten betaaldiensten als iDEAL of PayPal in om verschillende betaalwijzen mogelijk te maken.
  • Een politievordering kan ons verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.
  • We zetten bezorgdiensten in om jouw bestelling af te leveren.

Geautomatiseerde beslissingen

Soms nemen wij aan de hand van persoonsgegevens een geautomatiseerde beslissing. Wanneer er niet op tijd een factuur betaald wordt, zullen wij automatisch enkele waarschuwingen toesturen naar de niet-betalende klant. Wordt er daarna nog steeds niets ondernomen, dan wordt een incassobureau ingeschakeld.

Contactgegevens

Mocht je na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

BloemisterijHartogs.nl
Kleine Berg 74 A
5611 JW Eindhoven
info@bloemisterijhartogs.nl
0619792344

Shopping Cart0

Winkelwagen

✓ Voor 17:00 Besteld, Morgen in huis ✓ Achteraf Betalen ✓ 3 Echte Winkels
✓ Morgen in huis ✓ Klarna