Over ons

bloemisterij hartogs

Onze prachtige winkel op de Kleine Berg in Eindhoven opende in juni 2020. Het is gevestigd in een van de mooiste straten van Eindhoven en is inmiddels een onmisbaar onderdeel geworden. Onze tweede locatie bevindt zich sinds 2022 in het winkelcentrum Brouwhuis in Helmond. Onze derde locatie bevindt zich in het pittoreske dorp Nuenen sinds 2024.
Laat je inspireren door onze trendy en vernieuwende sfeer. We bieden een assortiment van snijbloemen, kamerplanten, buitenplanten, zijdebloemen, vazen, potterie en accessoires. Ontvang advies van onze medewerkers en ontdek wat we te bieden hebben voor elke gelegenheid.

Zakelijk

Over ons zakelijk aanbod

Als je een kantoorruimte, restaurant of andere zakelijke ruimte hebt die wel wat extra flair kan gebruiken, ben je bij ons aan het juiste adres. We werken op afspraak en komen graag bij je langs om te bespreken hoe we kunnen bijdragen aan de uitstraling van jouw zakelijke omgeving.

Zijdebloemen

Over onze zijdebloemen

Zijdebloemen zijn een prachtig alternatief voor verse bloemen. Ze worden gemaakt van hoogwaardige zijden materialen en zijn ontworpen om er levensecht uit te zien. Met zijdebloemen kun je genieten van de schoonheid van bloemen zonder je zorgen te maken over verwelking of het vereiste onderhoud. Neem je eigen vaas mee of kies een vaas uit ons assortiment en wij zorgen ervoor dat je met prachtige eye-catcher de deur uit gaat.

Events

Bruiloften

We bieden een uitgebreid assortiment aan bloemen en arrangementen, variërend van bruidsboeketten en corsages tot ceremonie- en receptiedecoraties. Voor het bruidsboeket werken we nauw met je samen om iets te creëren dat past bij je persoonlijke stijl en voorkeuren.

Ontmoet het team

Shopping Cart0

Winkelwagen

✓ Voor 17:00 Besteld, Morgen in huis ✓ Achteraf Betalen ✓ 3 Echte Winkels
✓ Morgen in huis ✓ Klarna